Házasság
Hlavný lesník panských lesov v Trsťanoch v abovskoturnianskej župe Zoltán Szmik, syn Gabriela (Gábor) Szmika, penzionovaného kráľovského hlavného lesného majstra a jeho manželky Ilony, rod. Kubinyi sa 14.02.1914 oženil s Anci Schudich, dcérou riaditeľa panského lesného hospodárstva [v Trsťanoch?].