Szinészek Rozsnyón
Kladná recenzia predstavenia divadelnej spoločnosti Kolomana (Kálmán) Mezeyho, ktorá sa predstavila drámou maďarského autora Andora Garvayho V lese (Benn az erdőn) [z roku 1913] a operety Vojenská záležitosť (Katonadolog). Kritika malej návštevnosti zo strany rožňavského publika dňa 10. 02. 1914.