Szinészet
Kladné hodnotenie vystúpení. Na programe boli tieto hry: Katonadolog (Vojenská záležitosť), Halló, A mozi király (Kráľ kina), Titok (Tajomstvo), János vitéz (Rytier Ján), Cigányprimás (Cigánsky primáš), Meduza (Medúza), opereta Nevető férj (Smejúci sa muž). Kritické postrehy na adresu nevyhovujúcich priestorov na mestskej radnici, ktoré by potrebovali opravu.