A premontreiek gyásza
Zosnulý premonštrátsky kňaz Lambert Adorján Mosolygó pôsobil v rokoch 1899 - 1902 na Katolíckom hlavnom gymnázium v Rožňave, tak isto na gymnáziu v Košiciach. Zomrel v Budapesti (MR), kde bol na liečení dňa 18.02.1914. Pochovaný bude 20.02.1914 v Budapesti (MR).