Körlevél
Správa o vydaní druhého biskupského obežníka rožňavským rímskokatolíckym biskupom Ľudovítom (Lajos) Balásom sipeki vo februári 1914. O.i. vymenoval duchovného Jozefa (József) Fodora z Ceredu (MR) za cirkevného školského inšpektora v Jesenskom okrese.