Tele az erdő : A "Murányvölgye" eredeti tárczaja - B., Lenka
Báseň. [Údaje o autorke v Slovenskom biografickom slovníku sa nenachádzajú, tak isto ani v Magyar életrajzi lexikon. Niektoré diela sú uvedené aj pod menom Ilykovits Jenőné. Pravdepodobne pochádza zo Šumiaca].