Kinevezés
Hlavný župan Gemerskomalohontskej župy vymenoval v apríli 1915 do funkcie žandárskeho kapitána Zoltána Fábryho, bývalého vicekapitána. Jeho predchodca Július (Gyula) Badinyi bol penzionovaný.