A Sajóvölgyi Bank...
Správa o priebehu prvého valného zhromaždenia Slanskodolinskej banky v Rožňave. Hodnotenie peňažného ústavu bolo obsahom vystúpenia predsedu správnej rady Gustáva (Gusztáv) Szpéciána dňa 15.02.1914.