Meghivó
Prehľadné tabuľky - vyúčtovanie za rok 1913 Rožňavskej sporiteľne a záložne, účastinnej spoločnosti zo dňa 27.02.1914. Pod tabuľkami sa nachádza menoslov členov správnej rady tejto bankovej inštitúcie na čele s výkonným riaditeľom Františkom (Ferenc) Kozmom.