Nagy kitüntetés...
Mimoriadneho uznania sa dostalo vo februári 1914 rožňavskému rodákovi Dr. Jozefovi Rúberovi ml., ktorý bol vymenovaný za člena kodifikačnej sekcie pri Uhorskom ministerstve spravodlivosti v Budapesti (MR). Zúčastní sa na príprave trestného zákonníka v spoločnosti najvýznamnejších odborníkov Uhorska.