Csakó Jakab...
Správa o náhlom úmrtí učiteľa Jakuba (Jakab) Csakó, ktorý pôsobil v Bardejove. Menovaný bol synom humenského občana Fridricha (Frigyes) Czukermanna. Menovaný učiteľ vynikal vo vedomostiach z hebrejčiny.