Láng Etelka Charitás
Správa o úmrtí matky predstavenej kláštora v Humennom Adely (Etelke) Charitás Láng, ktorá zomrela v Humennom 8. júla 1908. Menovaná pôsobila v Humennom od roku 1903. Pohreb sa uskutoční v Humennom 10. júla 1908 a pohrebné výdaje hradí grófka (Aladárné) Andrášiová.