Halálozás
Správa o úmrtí Pavla (Pál) Rajzáka kantora a katechétu pôsobiaceho v Strážskom. Zomrel vo veku 24 rokov na tuberkulózu dňa 15. 07. 1908. Menovaný bol rodák z Humeného, kde ho 16. 07. 1908 pochovali.