Áthelyezések
Správa o tom, že stredoškolský profesor Ľudovít (Lajos) Ugray odchádza z Humenného po 26 ročnom pôsobení [neuvádza sa kam]. Menovaný pôsobil ako profesor na meštianskej škole v Humennom. Na jeho miesto nastúpi Lazar (Lázár) Berényi, ktorý bol profesorom na meštianskej škole v Revúcej