Pénzintézeti vizsgálat
Správa o tom, že v Sečovskej sporiteľni a úvernej pokladnici (pobočka Humenné) prebehla finančná kontrola, ktorú vykonali advokát Jozef (József) Spillenberg, ako člen predstavenstva sporiteľne a hlavný účtovník Gabriel (Gábor) Koch mladší v Humennom 25. 07. 1908. Kladný výsledok kontroly.