Nyilvános nyugtázás - A parancsnokság
Text verejného vyúčtovania tanečnej zábavy, ktorú usporiadal Humenský dobrovoľný hasičský spolok (A homonai Önkéntes Tüzoltó Egysület) dňa 19. 07. 1908. Text vyúčtovania zo dňa 28. 07. 1908. Čistý príjem po odpočítaní výdavkov je 226,52 korún.