Az Aggteleki csepkőbarlang
Na zasadnutí výboru východnej sekcie Uhorského karpatského spolku v Poprade dňa 14.02.1914 bol daný návrh na vytvorenie samostatnej skupiny odčlenenej od košickej, ktorej náplňou by bolo prevádzkovanie a obnova jaskyne v Aggteleku.