Az uj református püspök
Senior Štefan (István) Tüdős z Miskolca (MR) bol zvolený 19.02.1914 v Sátoraljaújhely (MR) za evanjelického reformovaného biskupa pre Potisský dištrikt (tiszáninneni kerület). Do tohto dištriktu spadá aj Gemerský seniorát. Získal 287 hlasov