A Rozsnyói Muzeum állománya... : Tizennyölcadik - Hazslinszky, Rudolf
Prehľad darovaných predmetov pre Mestské múzeum v Rožňave podáva riaditeľ umeleckej sekcie Rudolf (Rezső) Hazslinszky. O.i. Samu Klein daroval svoju knihu Der Jancsi Bruder, do zbierok sa dostala kniha Štefana (István) Reidta A Rozsnyói Vadásztársulat alapszabályai 1898, olejový portrét Dr. V. Marisku, publikácia Simona Tyrolera: A Rozsnyói Takarékpénztár története 1862-1912, výrobky kameninovej továrne v Rožňave a bývalej železiarenskej továrne v Drnave.