Jótékonycélu vásár
Správa o tom, že Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa (A József Kir Herceg Szanatóriumi Egyesület), humenská pobočka poriada 6. 09. 1908 dobročinný jarmok v prospech výstavby sanatória pre chorých na tbc v Zemplínskej župe. Gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) prepustí časť svojej záhrady na konanie dobročinného jarmoku.