Hymen hir
Správa o zánsubách železničného úradníka Aladár Riesza z Humenného s Elenou (Ilonka) Walkovszky v Humennom v auguste 1908. Snúbenica bola dcérou vedúceho pošty v Humennom Jozefa (József) Walkovszkého.