Megjutalmazott tanitó
Správa o tom, že finančnú odmenu 100 korún, ktorú za výborné výsledky vo výučbe jazyka maďarského každoročne obdrží jeden učiteľ od redakcie novín Pesti Hirlap v deň sv. Štefana [20. 08.], v školskom roku 1907/1908 dostal štátny učiteľ z obce Čabiny Július (Gyula) Kocsis.