Búcsúzás Ugray Lajostól
Správa o tom, že profesor meštianskej školy v Humennom Ľudovít (Lajos) Ugray usporiadal v Humennom 25. 08. 1908 rozlúčkové stretnutie, nakoľko na vlastnú žiadosť odchádza z Humenného (po 26 ročnom pôsobení) do Nového Sadu (dnes Juhoslávia).