A hétről : Az aggteleki csepkőbarlang átvételének kérdése
V Poprade sa uskutočnilo 14.02.1914 zhromaždenie Uhorského karpatského turistického spolku. Jeho hlavnou náplňou bolo prejednať návrh, podľa ktorého by sa mala z košickej sekcie spolku vyčleniť skupina, ktorej hlavným cieľom bude starostlivosť o prevádzkovanie kvapľovej jaskyne Domica-Aggtelek. Článok prináša jednotlivé body zmluvy týkajúcej sa možnosti odkúpenia objektu od košickej sekcie.