Festőművész földink sikerei
Správa o autorskej výstave Kolomana (Kálmán) Tichyho, maliara, rodáka z Rožňavy, ktorá sa uskutočnila v Budapesti (MR) vo februári 1914. Citáty z recenzií, ktoré boli uverejnené v Pesti Hirlap, Az Ujság, Pesti Napló, Neues Pester Journal, Pester Lloyd, Budapesti Hirlap. Sú kladné, veľmi vysoko hodnotia tvorbu Kolomana Tichyho.