Királyi kitüntetés
Správa o udelení vojenského kríža Radu Františka Jozefa kanonikovi Gejzovi (Géza) Szepesimu v marci 1914. Pôsobil ako riaditeľ Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave, riaditeľ konviktu v Košiciach.