Főispánunk új titkára
Na uvoľnené miesto tajomníka hlavného župana Gemerskomalohontskej župy po Jozefovi (József) Smálovi bol v marci 1914 dočasne vymenovaný Vojtech (Béla) Horváth, administratívny praktikant z Rožňavy.