Táncmulatság
Správa o tom, že Humenský samovzdelávací prázdninový kruh stredoškolákov ("Szünidei Önképzökör") organizuje tanečnú zábavu dňa 22.08.1908. Výťažok venujú na podporu Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa.