Felolvasás
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave pripravil na 8.03.1914 prednášku profesora Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Vojtecha (Béla) Lósku pod názvom Vierovyznanie v dielňach (Vallás a műhelyekben). V druhej časti podujatia vystúpili divadelný ochotníci s komédiou Ľúbostný list (A szerelmes levél). Vysstupoval aj spolkový spevokol.