Városi tisztújitás
Za prítomnosti podžupana Gejzu (Géza) Lukácsa prebehli 26.02.1914 v Revúcej (RV) voľby mešťanostu. Stal sa ním administratívny župný praktikant a župný tajomník Jozef (József) Smál.