Lehoczky Endre jubileuma
Referát zo slávnostného podujatia - 25. výročia kňazstva titulárneho kanonika zo Sniny Andreja (Endre) Lehoczky, ktoré sa uskutočnilo v auguste 1908. Zúčastnilo sa ho mnoho hostí z okruhu inteligencie, došlo veľa gratulačných listov i telegramov (vymenovanie).