Fényesen sikerült hangverseny
Referát z podujatia - koncertu, ktorý usporiadal Humenský samovzdelávací prázdninový spolok stredoškolákov (A homonnai Középiskolaitanulók Szünidei Önképzőköre) v auguste 1908 a mal finančný príjem nad očakávanie. Úvodné slovo mal predseda spolku Alexander (Sándor) Büchler.