A zemplénvármegyében létesitendő tüdőbetegek sanatoriuma javára Homonnán rendezett jótékonycélu vásár - -r.
Referát z dobročinného jarmoku v Humennom, ktorý usporiadal Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa (A József Kir. Herceg Szanatóriumi Egyesület) dňa 6. 09. 1908 v záhrade humenského kaštiela rodiny Andrášiovcov. Čistý príjem 1900 korún venujú na výstavbu sanatória Zemplínskej župy pre choroby tbc. Menoslov účastníkov medzi ktorými boli grófi Andrášiovci, Lippe, Lónyaovci, baróni Vécsey, Sommyee a ďaľší.