Nyilvános nyugta és köszönet
Text verejného poďakovania za úspešný priebeh dobročinného jarmoku vyslovuje Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa - humenská pobočka. Výťažok z podujatia venujú na výstavbu sanatória Zemplínskej župy pre chorých na tbc. Menoslov tých, ktorí prispeli viac ako 2 korunami.