Kinevezés
Správa o tom, že hlavný župan vymenoval v októbri roku 1908 justičného praktikanta Štefana (István) Durcsinzského za slúžneho, pridelením k slúžnovskému úradu v Sečovciach. Súčasne minister spravodlivosti ho vymenoval za štátneho zástupcu k Uhorskému kráľovskému súdu v Humennom. Štefan Durcsinszky sa zriekol funkcie štátneho zástupcu.