Uj vasut
Správa o tom, že akciová spoločnosť, ktorá zabezpečí železničné spojenie na trati Humenné-Stakčín (výstavba) mala zasadanie v Budapešti 19.09.1908. Zakladacím členom je advokát Dr. Jenő Rudnyanszky a stavebné firmy Gfrere, Schoch a Grossmann.