Telefon Homonnán
Úvaha o tom, že do Humenného sa má v najbližšom čase [?] zaviesť telefón. Práce na telefónných sieťach sa začali vo Vranove a Tovarnom. V Humennom je predpoklad, že obchodníci, ba aj obchodníci Humenného budú mať záujem na jeho zavedení.