A közélet szennye - Jules
Úvodník zaoberajúci sa úplatkovou aférou okolo vysokopostaveného sudcu Latkócziho, dopadnutého prostredníctvom agenta-provokatéra. [Na str. 3 v redakčných odkazoch o. i. sa uvádza, že psudonym "Jules" patrí domácemu pisateľovi.]