Halálozás
Správa o tom, že 21.10.1908 zomrel v Humennom po dlhej chorobe bývalý daňový pokladník Ľudovít (Lajos) Peltsárszky. V menovanom stráca daňový úradník Alexander (Sándor) Szűcs svokra. Pohreb v Humennom 23. 10. 1908.