Csak egy virágszálat ! - Balla, Mikuláš
Báseň napísaná pri príležitosti zbierkovej akcie Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v októbri 1908. [Autor pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, SZIN, MÉL sa nenachádza. Ostáva na prebádanie.]