Az öreg zsoltáros - Lampérth, Gejza
Báseň. [Autor pravdepodobne nie je regionálny. V encyklopedických dielach SBS=0, Szinney (7.diel, s.684), MÉL (2.diel s. 22 sa uvádzajú úradníka krajinského archívu *23.10.1873 vo Veszprémskej župe. Ostáva na prebádanie.]