A körorvosi törvény végrehajtása
Informácia o stretnutí lekárov a slúžnych v Humennom 6.11.1908 za cieľom uvedenia do života zákon o obvodných lekároch. Doteraz malo 5 okresov 7 obvodných lekárov. Podľa nových smerníc tu bude 15 obvodných lekárov. Prehľad strediskových ambulancií podľa dedín.