Hirdetmény - Ádamkovich, [Viktor]
Oznam o tom, že v pozemkovej knihe obce Hrabová Roztoka prebehnú organizačné zmeny dotýkajúce sa rozčlenenia lesov a pastvín. Overovanie zápisov sa začne od decembra 1908. Podmienky.