Körlevél
V polovici marca 1914 vydal rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki štvrtý pastiersky list. Dôležitým bodom tohto dokumentu je informácia o konaní eucharistického kongresu v dňoch 24.-26.07.1914 v Lourdách.