Tanügyi előléptetés
Správa o ministerskom povýšení profesora Edmunda (Ödön) Oravecza, pôsobiaceho na Evanjelickom a.v. hlavnom gymnáziu v Banskej Bystrici do vyššej platovej triedy v marci 1914. [Správa sa objavila v regionálnom týždenníku Gemersko-malohontskej župy pravdepodobne preto, lebo Banská Bystrica a Rožňava patrili do spoločnej banskobystrickej školskej oblasti.]