Egyleti hirek
Správa o príprave prednášky v katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave na 29.03.1914. Hlavný správca lesov rožňavského biskupstva (erdőmester) Rudolf (Rezső) Pauchly bude hovoriť na tému Potreba náboženského presvedčenia (A vallásos meggyőzödés szükségessége). Profesor Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Štefan (István) Fecske mal 12.03.1914 v Samovzdelávacom kruhu Katolíckeho tovarišského kruhu (? alebo Katolíckeho hlavného gymnázia) prednášku. Jej názov nie je uvedený v správe. Pre veľký úspech sa bude opakovať 19.03.1914 vo večerných hodinách.