Ünnepelt tanfelügyelő
Správa o pripravovanom slávnostnom zasadaní Spolku učiteľov základných škôl Gemersko-malohontskej župy v hostinci Hungaria v Rimavskej Sobote (SS), ktoré sa uskutoční 29.03.1914 na počesť vymenovania školského inšpektora banskobystrického školského obvodu Juraja (György) Lőrinczyho za kráľovského radcu.