Ünnepi beszéd - Kiss, Kluž Eugen
Slávnostný prejav riaditeľa Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Eugena Kluža (Jenő Kolos) Kissa na slávnosti z príležitosti marcových dní 1848 na pôde Osvetového spolku v Rožňave dňa 15.03.1914.