Felvétel az iglói állami tanitóképzőbe
Oznam o možnosti prihlásiť sa na štúdium na Štátny učiteľský ústav v Spišskej Novej Vsi. Prihlásiť sa môžu záujemci, ktorí ukončili strednú školu alebo 4. ročník meštianskej školy. Žiadosť je potrebné adresovať na Ministerstvo školstva (vzdelávania).