Gróf Széchenyi Kornélia keresztelője
Správa o tom, že novorodené dieťa grófa Ladislava Széchenyi a Gladys Wanderbild bolo dňa 10. 11. 1908 pokrstené v Strážskom na mená Kornélia, Amália, Alexandra a Nandiae. Akt krstu prviedol biskup Széchenyi z Győru. Krstným otcom bol gróf Štefan (István) Széchenyi, krstná matka grófka, vdova (Imréné) Széchenyi rodená Alexandra Sztaray Szirmay